Domaininformation
Domaininformation "dierenpark.eu" - Nederlands

Klik hier en maak direct een aankoopverzoek voor dit domein!

Cestina » Deutsch » Eesti » English » Espanol » Francais » Italiano » Latviesu » Lietuviu » Magyar » Nederlands » Polski » Portugues » Roman » Slovencina » Slovenscina » Suomi » Svenska » Русские » 中國語文

- -

Op dit moment zijn we in het proces van het maken van een kosten-batenanalyse voor de domeinnaam, die u hier zojuist heeft bereikt. Onder bepaalde omstandigheden is het mogelijk deze domeinnaam te verkrijgen.

Frankcom IT Service is in geen geval de eigenaar van dit domein. De huidige eigenaar heeft een korte tijd geleden het domein verworven samen met andere hoge voorkeur kwaliteit internet domeinen en heeft Frankcom IT Service geraadpleegd om bijstand te verlenen bij de marketing en project realisatie. Als het domein nog niet in de laatste project fase is, kan het worden verkregen.

Aangezien het totale aantal van de overgenomen domeinen zeer hoog is en de kosten-batenanalyse nog steeds in proces is is er op dit moment geen vaste prijs voor de domeinnaam. Doe ons zelf een aanbod, als u geïnteresseerd bent in het kopen van deze domeinnaam. U vindt hier concreet gerealiseerde prijzen van verkochte domeinen:

http://dnpric.es & https://namebio.com

Na het ontvangen van uw prijs suggestie zullen we gebruik maken van objectieve criteria om samen met de eigenaar van de domeinnaam te verifieren, of u de domeinnaam kunt kopen voor de door uw voorgestelde prijs of niet. We zullen u zo snel mogelijk informeren.

Het vinden van een redelijke marktprijs is het meest belangrijk voor ons en we hebben geen onrealistisch hoge prijzen. We maken gebruik van domein taxaties van gespecialiseerde bedrijven en gemiddelde prijzen van reeds verkochte soortgelijke domeinnamen, indien beschikbaar. Ook combineren we de factoren van CPC (kosten per klik), type-Ins, zoekvolume, de lengte van de domeinnaam, taal, belang en biedingen die we al hebben ontvangen van andere partijen.

Als uw prijs suggestie bijna aan de verwachtingen van de eigenaar van de domeinnaam voldoet, kunnen wij u helpen met het hele proces van het kopen van de domeinnaam.

Houdt u er rekening mee dat u hier de mogelijkheid heeft om een ​​hoge voorkeur .eu domein te kopen voor een op de markt gebaseerde prijs. In de laatste jaren worden .eu domeinen steeds meer populair en met meer dan 3,7 miljoen geregistreerde namen zijn ze in het belangrijkste gebied van de domein extensies.

Gelieve uw aanvraag per e-mail te sturen naar [email protected]! Wij geven de voorkeur aan de Duitse of Engelse taal, want dat is de snelste manier om met ons in contact te komen. Dank u voor uw interesse.

Domain powered by Frankcom IT Service, Eichenring 3, 94060 Pocking, Germany, Email: [email protected]